Concentraciones de túmulos y vias naturales de acceso ai interior de Galicia - Criado Boado, Felipe; Fabregas Valcarce, Ramón; Vaquero Lastres, Xacobe (PORTVGALIA: Revista de Arqueologia do Departamento de Ciências e Técnicas do Património da Faculdade de Letras da Universidade do Porto, 2018)
.