O Megalitismo galego : a problemática suscitada a partir das investigacións mais recentes - Rodriguez Casal, Antón A. (PORTVGALIA: Revista de Arqueologia do Departamento de Ciências e Técnicas do Património da Faculdade de Letras da Universidade do Porto, 2018)
.