Un singular resto arquitectónico en «A Cidade» de San Cibrán de Lás (San Amaro-Punxín, Ourense) - Perez Outeiriño, Bieito (PORTVGALIA: Revista de Arqueologia do Departamento de Ciências e Técnicas do Património da Faculdade de Letras da Universidade do Porto, 2018)
.